Jedlová 20-22.4.2007

Již asi po 8 se uspořádal cyklo výlet na Jedlovou. Stále nemohu napsat, že tam všichni dojeli na kole, ale většina se tohoto pravidla drží. Letos tady na Jedlovou vyrazilo 18+1 cyklistů a zbytek jel vlakem nebo autem. Popravdě jsme ale vlakem jeli všichni. :-)) Pěšáci ty se dovezli do Jiřetína pod Jedlovou a cyklisté do Žandova.

Počasí letos vyšlo úplně báječně až na teplotu vzduchu (v sobotu byla FAKT kosa, ale neděle to napravila). Letos se opět jelo až na vrchol, takže jsme si v samotném závěru pěkně zamakali ?Ufff?. Není nic krásnějšího než si po takovém výšlapu dát jedno pivo spolu s výborným plněným bramborákem nebo uzeným kolenem. :-)

Večer jsme si trochu zahalekali a lehce zachlastali, tak abychom mohli druhý den v pohodě dojet do LBC. Cesta do LBC je úplně bombastická, je to téměř celou dobu z kopce nebo po rovince a tak rychle utíká. Pokud teda všichni nečekají na to, až se Kouťa nají. :-))

Všichni si dali jídlo, jen Kouťova objednávka se někam zatoulala a tak na své jídlo čekal něco přes hodinu. Nenechal se tím naprosto vyvést z míry a jídlo si vychutnal pod dozorem nás všech najedených (nevěděl jsem, že se dá kuře s kaší jíst takhel dlouho) :-) Ale když je krásnej den není kam chvátat.

Výlet pak někteří z nás zakončili grilovačkou u Jirky a Verči. Takže zase jeden pěknej víkend.

fotofotofotofoto
fotofotofotofoto
fotofotofotofoto
fotofotofotofoto
fotofotofotofotofoto
fotofotofotofoto
fotofotofotofoto
fotofotofotofotofoto
fotofotofoto



.: Webmaster: voky :.