Vltava 10-13.6.2006

A je to tu zas. Po roce jsme se opět vydali po řece Vltavě. Začíná být skoro pravidlem, že krom kánoí objednáváme také jeden raft pro nějakou těhotnou. :-)) (předloni Mája, loni Verča a letos Denisa a Lucka). Tak jsem zvědavý kdo to vlastně bude příště.

Letošní vodě se nedá nic vytknout, vyšlo počasí, bylo strašně vody (50 kubíků, standartně je tak 7) a úplně prázdné kempy. Co více by si mohl vodák přát. Ale jedna trochu nepříjemná věc se přeci jen objevila. Den před odjezdem na vodu se na Rožmberském jezu utopili dva vodáci. Nám se ale nic takového nestalo a na Vltavě jistě nestane. Nenechali jsme nic náhodě a letošní vodu jsme se snažili jet ve vestách, abychom předešli všem komplikacím.

Kulturní program byl letos také bohatý v sobotu jsme navštívili hrad Rožmberk a jeho noční prohlídky. V neděli jsme navštívili otáčko v Krumlově kde hráli Krásku a zvíře. V pondělí jsme poslouchali MS v kopané kde naši porazili USA. No a v úterý navštívili plackaře což je zážitek sám o sobě.

No a to je v kosce asi všechno. Už teď se teším na další vodu. Pokud půjde všechno tak jak má tak jedeme na příští vodu s karavanem. Proč? Proto. :-))

Společné fotoPočáteční obědŇam ňam :-)Čekání na auta
Těsně před odjezdemNo a jedemeVyšák a ÁdaVyšák
VerčaKoupačka ve VyšákuLenka a AlešLenka a Aleš
Vyší BrodKoutáciVeverkyPája a Mája
Lenka a AlešAnička s DanouPája a MájaAnička a Dana
HerbertovRožmberkKouťa a ŠtěpánkaMája a Pája
Verča a JirkaSnídaněSnídaněVerča a Jirka
Verča a JirkaKatka a Markéta



.: Webmaster: voky :.