Vagrain 25-28.3.2006

Letošní asi poslední lyžovačka. Ze čtyř dní jsme prolyžovali pouze dva dni, ale když počasí nepřeje nedá se lyžovat. Ale ty dva dny co jsme lyžovali stály za to. V podstatě jsme se krásně opálili a ve dvanácti stupňovém krásném počasí jsme lyžovali na krásně zmrzlých svazích. Říkáte si asi jak je to možné, ale bylo to tak. Nechtějte po mě fyzikální vysvětlení. Možná je to v tom, že sníh je bílí a nepřitahuje tolik teplo a proto tak rychle netaje. :-).

Ale co bylo daleko zajímavější než lyžování bylo saunování v místním Aqua parku. V relaxačním centru nebo jak se to jmenovalo bylo několik sauniček a pářiček. Největší šok na nás čekal v obyčejné sauně.

Už to, že se v ní jednou za čas větralo bylo podezřelé a pro nás opravdu nepochopitelné, ale záhy jsme i mi pochopili. Po té co vzal celou věc do ruky ?Šaman?, jak jsme mu říkaly bylo vedro všude. V podstatě šlo o to, že z normálního sanování udělal fakt pěkné divadlo, které se nám podařilo ve zdraví přežit. S kbelíkem vody, s trochou aroma a ručníkem udělal opravdu divy. Po polití rozehřátých kamenů stoupla teplota v sauně docela značně. Když je k tomu ve vzduchu ještě nějaké to mentholové aróma je dýchání ještě těžší. Ale když se k tomu přidá mávání ručníkem je teplo v sauně nesnesitelné. No a když to pak třikrát zopakujete jste rádi, že Vás po 5 minutách pustí ven do ledového bazénu. Trochu relaxace a jdete na to znovu. Byla to Fakt bomba. Normální saunování je opravdu nuda.

LenkaPřed prvním sjezdemOsmisedačkaVrána a Lucka
Ondra a KláraPohled z hospodyLenka a ZuzkaLucka
Lucka a Zuzka za deštěTo je nádhera co?Pohled z lanovkyLucka
JáJá a ZuzkaKláraHospodaOndra, Lenka a Vrána
KlárkaTak to se pít nedalo :-)SjezdovkaKlára
LuckaChaloupkaondraspolečné foto
Ondra a VránaKlárka a OndraVránaLenkaKlára
OndraLuckaVránaJáLucka, Zuzka a Já
Hledání klíčů



.: Webmaster: voky :.