Silvestr 29.12.2000 - 1.1.2001

Lišil se něčím tento Silvestr od jiných? Kromě toho, že jsme při něm vstoupili do nového tisíciletí, že nás bylo 13 v chatičce pro 8, že jsme do poslední chvíle nevěděli, kam vlastně pojedeme, že jsme s sebou neměli lyže, ale brusle (jen otrlejší z nás) se v podstatě ničím výrazně nelišil. :-))

Místo pobytu: Kobilnice(Na Šumavě)

Účastníci:

Hoši: Áda, Jetel, Ondra, Šuli, Voky, Vrána

Dámy (pantofle): Bára, Blanka, Lucka, Olča, Renča, Skrček, Vendy

Jak je vidět, byl Silvestr těžce pod pantoflem (pod mega těžkým dřevěným pantoflem). :-)) Z tabulky dále vyplývá, kdo si mohl dělat, co chtěl a kdo se musel více či méně krotit. :-)) Tím nechci upozorňovat na Vendulu a Vránu, kterým se v průběhu Silvestra tak zvaně neudělalo dobře. Nechci práskat, ale napsat o tom musím.

No a co jsme vlastně dělali mimo to, že jsme oslavovali příchod nového milénia?

Po příjezdu na železniční zastávku Lipno následovala pěkná procházka. Bylo by moc jednoduché dojít nejkratší a nejpohodlnější cestou přímo k chatce. Pravdou zůstává, že díky Jetýlkovi a jeho autu jsme tuto trasu z větší poloviny prošli bez batohů.

Po příchodu na chatičku následoval obídek, vybalení, ubytování a malý odpočinek. Ještě než se setmělo byli jsme si všichni zajezdit na pekáčích (ježdících). Večer jsme zašli na večeři do nejbližší hospůdky, kde nás výborně pohostili. Zde poprvé padla zmínka o MEGA TĚŽKÉM PANTOFLI.

Druhý den jsme uskutečnili výlet na Alpskou vyhlídku a Kramolín. Po cestě jsme si opět výborně zajezdili na ježdících. Alpská vyhlídka mě poněkud zklamala tím, že odtud není žádný výhled. Z výletu jsme se vrátili všichni pěkně mokří, ušlapaní, vymrzlí, ale s pocitem pěkně stráveného posledního dne v tomto tisíciletí.

A pak už se koulovalo, jedlo, pilo, povídalo zkrátka slavilo a slavilo ...............

Naše sestavaJetel, Blanka a VránaPosezení v hospůdceOndra v bazénu
Alpská vyhlídkaOlčaJetel a BlankaBujaré veslíLucka a Voky
Skrček a ŠuliVrána usnul při telefonováníCo jsem to prováděla?



.: Webmaster: voky :.