Silvestr 27.12.2001 - 1.1.2002

Tak letos jsme nic nepodcenili a dlouho předem jsme si zamluvili chaloupku v Jizerkách respektive v Jiřetíně pod Bukovou - pro někoho ve Zvířeticích. Už jsme tam jednou byli a moc se nám tam líbilo, tak jsme se tam rádi vraceli!!! Složení bylo následující : Já, Lucka, Áda, Renča, Šuli, Skrček, Vrána, Rita, John, Monika, a o několik dní později přijeli ještě Alča, Vladek, Pája. Takže ideální číslo 13 pro nový vstup do nového roku.

27.12.01 - Sněhová nadílka? Ideální - asi tak 1,50 m a stále sněžilo a sněžilo. Poslední a nejdůležitější otázkou před odjezdem byla doprava - nakonec to dopadlo tak, že část jela Johnovo Tranzitem a zbytek jel vlakem. Ti i přesto, že měli cestu poněkud složitější měli větší naději, že dorazí, jelikož posádce v autě chyběly řetězy - pro cestu dost podstatná výbava!!!! No, ale jelikož máme schopné kamarády v Praze (viď Rito - a tím Ti také děkujeme), problém byl telefonicky vyřešen během několika minut. Do Jiřetína jsme dorazili kolem 20,00 hodiny, kam ve stejnou dobu dorazili i Ti co jeli vlakem - překvapivě. Čekaly nás obrovské hromady sněhu, ve vytopené chaloupce majitel Tomáš, který nás poučil jak těch následujících 5dní v pohodě přežít.

28.12.01 - Po brzkém budíčku - asi v 11,00 hodin jsme řádně posnídali a rozhodli se, že půjdeme vyzkoušet lyže. Fronta na vlek byla fakt velká (občas i 45 min), ale nás to neodradilo, jelikož jsme chtěli lyžovat a taky (nebo hlavně) jsme se těšili na návštěvu vrcholové restaurace na Špičáku. Po řádném občerstvení a odpočinku následovala noční jízda po sjezdovce, kde jsme nikoho nepotkali kromě svítící rolby. Moc pěkný! Večer pokračoval hraním naší oblíbené hry Osadníků, někteří se zaměstnali na několik hodin snahou o vyluštění hlavolamu, a mezitím se jedlo, pilo, hodovalo???

29.12.01 - Noční lyžování, Aqua park.

30.12.01 - Po snídaňo-obědu jsme chtěli vyrazit na nějakej krátkej výlet. Hledali jsme, hledali, ale nic zajímavého jsme nenašli. Opět naše zábava sklouzla k hraním Osadníků, což nám vydrželo až do odpoledne. Pak už jsme nažhavili Ježdíky a vyrazili jsme ven. Večer jsme opět vyzkoušely noční lyžování.

31.12.01 - Dnes jsme vstali obzvláště brzy - kolem 10,00 hodiny. Čekalo nás spousty drobných úkolů typu (uklidit, uvařit, připravit silvestrovské pohoštění, zahrát osadníky, zalyžovat si, lehce se opít - to se nám ale moc nepovedlo, vyběhnout na blízký vrch Špičák tam o půlnoci vypít šampaňské, dát si nějaké to předsevzetí, olíbat se, popřát si, sjet zase zpět do chaty a oslavovat) a při tom jsme na ně měli pouhých 24hodin. S tímto nelehkým úkolem jsem si hravě poradili a silvestr roku 2002 jsme řádně oslavili.

1.1.02 - Když jsme se probudili, všichni jsme si uvědomili, že už je zas konec! Že to všechno pěkný zase strašně rychle uteklo, a že nám nic jiného nezbývá?.. než vstát, všechno pořádně uklidit, rozloučit se a těšit se zas za rok!!!!

Mě nezbývá jen poděkovat Lucii že se zhostila nelehkého úkolu a napsala těchto pár slov (některá jsou také moje ale ty jistě najdete). Díky.

Silvouš 2001Šuli a SkrčekLucka na lyžíchMonika a Honza
Renča a ÁdaRitaLucka a VokyŠuli, Rita a Skrček
Áda a RenčaLucka a VokyVrána :-))Naše chaloupka
BobováníMachýrciA jdeme na to znovuVránaÁdaNěco málo k zakousnutí
Alča a VladekVránaCesta na výhlídkuCesta k vrcholuSkrčekVoky, Lucka a Vrána
Vrána, Áda a RenčaVrána nesmí chybět na žádné fotceNovoroční radováníRita
Poznáte kdo je kdo?VokyLuckaCesta domů :-))



.: Webmaster: voky :.