Schladming 6.3.2004

No a je to tady. Předpokládaný konec lyžařské sezóny. Proč předpokládaný? Protože se niky nebráním tomu jet kdykoli, kamkoli pokud jsou na to peníze a jedou tam ti správní lidé.

Jako konec sezony to nebylo špatné, ale tak nějak pravidelně se nám stává, že počasí vychází tak nějak automaticky a jediné co se tak nějak kazí jsou věci kolem autobusu.

A co že to bylo tentokrát? Alternátor, tak nějak o té věcičce hovořili. Původně jsme měli v Kaplici přesednout do náhradního autobusu (přijet měl až po hodině čekání), ale řidič se asi po půl hodině rozhodl pokračovat dále s tím, že servisní vozidlo dorazí do Schladmingu a tam vše opraví, aby bylo na zpáteční cestu vše v pořádku.

Dalo by se očekávat že řidič trochu šlápne na plyn, aby dohnal půlhodinovou ztrátu, ale nestalo se tak. Nevím co bylo příčinou, ale pan řidič evidentně nikam nechvátal. A tak se stalo to, že jsem první jízdu na lyžích absolvovali až kolem 10:30. Což nás opravdu moc nepotěšilo. Průvodkyně nám vyšla vstříc a sraz u autobusu stanovila na 17tou hodinu čemuž se nikdo nebránil a dopolední ztráta se dala odpustit.

Jaké bylo ale naše překvapení po příchodu z lyžovačky, když jsme zjistili, že servisní vozidlo stále nedorazilo a autobus je stále rozbitý. Servisní vozidlo prý zabloudilo. :-)) (po příjezdu servisního vozidla jsem se smáli ještě více, protože výmluva o tom, že stáli tři hodiny na hranicích byla víc než směšná)

Autobus nakonec servismani opravili, ale radši se nás při zpáteční cestě drželi (co kdyby náhodou zase zabloudili). No a co pan řidič? Ne, ne ani o píď nezrychlil. V půl dvanácté jsem spokojeně usínali......

Východ sluncePrvní horyLanovka a jak jinak než krásné počasíLucka a Jirka
Lanovka a nádherné svahyA ještě jeden kopečekLuckaJá s Luckou u kříže :-))
Lucka a horyJá při jednom odvážném skoku :-))Hledám kudy kamJirka při odpočinku
Malá svačinkaLucka taky na svačinceLuska a já po svačinceJirka a Lucka
Jirka a to jste ho neviděli při fotbaleLucka pozujeJá pozujuDas experiment
No tohle je o trochu lehčíNový alternátor



.: Webmaster: voky :.