Příprava na krále 20-22.5.

Týden před startem Krále Šumavy jsme se jako loni jeli seznámit s nástrahami tratě. A vlastně taky s výškovým profilem, který nám minule dal pořádně zabrat.

Aby toho, ale nebylo málo taky jsme se také projeli cestou na Milanovu chatu v Javorné a také cestou zpět. Suma sumárum 200 km jako vyšitých po cestách necestách.

Statistika "píchaní" možná svědčí za vše. Čtyřikráte jsme museli za celý prodloužený víkend zastavit a opravovat kolo. Jednou na účet Adama a třikrát na účet Milana.

Doufám jen, že nás ostatní nepotká píchnutí v samém závodě. Je to cekem zbytečné zdržení, ale na druhou stranu člověk s tím nějak musí počítat.

Jedna hláška od mistra Fanyho. Při čekání na benzině poznamenal: "Nebejt takovej lempl, tak jsem tady mohl napsat operu".

A ještě jeden poznatek od prodavače v cyklo-servisu, který nám při prodávání duše sdělil, že je stejně zbytečná, protože až ji budeme potřebovat bude jistě prodřená od neustálého vožení v brašničce. Brali jsme to jako ftip. V momentě kdy Milan vytáhnul duši s pocitem, že nebude lepit, vzpomněli jsme si na prodavače. Duše byla nejen prodřená, ale ještě měla vytržený ventilek. :-)) Co z toho vyplývá lepení je lepení. A vždycky na něj dojde.

PanoramaPanorama
Milan a MartinMilan v HoražďovicíchJá v HoražďovicívhMilánek a Rábí
Milan a MartinSvatoborSvatoborNa vrcholku rozhledny
SvatoborMartin a MilanVajíčkaMartin, Milan, Fany a Áda
Áda v prvním brodu KŠfMilan, Fany a MartinDruhý brodAdam lepí
MakáčiMilánekMilánekFany
Milánek lepíMilanObčerstvovačkaÁdaMilan a Martin
FanyMartinÁda s rohlíkemTak a je to za námiMilan v pracovním
VyhlídkaVyhlídkaMilanMartin
ŠumavaMilanKašperské horyPoslední zlatodůl v ČecháchMartin a Milan
Uf to byla vejškaMartin a MilanJáJá
Samý stromy - není nikam vidětJak se stavěloCelá rozhledna i s vysílačemukryti před deštěm
Milan už zase lepíMartinSvačinka v HoražďovicíchMartin a MilanŠtěňata
Mamina



.: Webmaster: voky :.