Nová Pec 15-17.8.

Asi po čtyřech letech jsme se vydali na cestu do Nové Pece, kde každoročně tráví svou dovolenou moji rodičové. Kdysi jsem sem také jezdíval, a asi to ve mě něco pěkného zanechalo. Snad právě proto jsme se za nimi jeli s Luckou podívat. K mému překvapení se zde nic nezměnilo, respektive vše jelo ve stejných kolejích, jako před léty. Jeden organizátor (mamka) a několik poslušných a méně poslušných oveček (ostatní). :-))

Bez někoho kdo bude organizovat výlety, by samo sebou ani nešlo a nebyla by to dovolená na Šumavě (nikdo by se nikam nepodíval - určitě ne v takové míře). Pokud vás tedy někdo po ránu vzbudí a řekne: "jede se na výlet", tak se skoro nikdy nikomu nechce, ale po návratu jste pak rádi, že vás k tomu někdo donutil. :-)) No a takový scénář se odehrává téměř každé ráno a každý rok. Kdo tam nikdy nebyl neuvěří. :-))

Za dva dny zde strávené jsme se zúčastnili oslav 111 výročí vzniku ČD, ukázky plavení dříví na "Švancumberském kanále" a najezdili pres 100km na kole kolem Lipna. Kde jsme všude byli to si fakt nejsem schopen zapamatovat. :-) Ale jsem rád, že jsem tam s nimi mohl ty dva dny strávit a Lucka jistě taky.

Hřiště pro ty co se núčastní výletů neboJá po ránu :-))snídaněmamka při snídani
Strejda při snídaniBohouš po snídani :-))Zastávka v JeleníBohouš
A jedeméééA ještě jednouDrezínaA ještě jedna
Výpravčí :-))LokomotivaJetel s BlankouKapela s Tomášem
Poslech nádherné hudbyA druhá parovkaDoplňování vodyTomáš můj bratránek .-))
LenkaLenka a Jana s rodičiZdena a BohoušMamka
Další strejda (Jarda)Namáhavá pozice MOTÝLEKLipno bez vodySvačinka
Poslech hudbyPlavení dřívíPlavební delníci .-))Závěrečná společna fotka :-))



.: Webmaster: voky :.