Lucky narozky 11.11.2006

V tento den tomu bylo právě třicet let co se narodila Kotilů Lucinka. Oslava tohoto kulatého výročí proběhla z části u Divišů ve Žlebech a v hospůdce u Němečka v Dobré na Šumavě. V pátek jsme se tak nějak sjížděli k Ádovi a Renče trochu si zafondovali (spravili si tak postavy), no možná bych měl jít z pravdou ven a napsat ?přežrali jsme se jako Kráva?. Protože mýt najednou masové fondy spolu s čokoládovými to je opravdu mazec. V sobotu jsme se teda alespoň na pár chvil vypravili do přírody na nejbližší kopec a pokusili se pouštět draky. Nejlépe asi lítal Natálce i když se nějak nedokázala vžít do takového toho správného pouštění a dle jejich slov neviděla na tom nic zvláštního a vůbec nechápala že nás to pořád ještě baví. .-))

Večer jsme se přesunuli do Dobré, kde na Lucku čekalo překvapení v podobě společného daru. Snad se nám podařilo ji překvapit a do poslední chvíle netušila co dostane. Asi už všichni víte co dostala a že jí to udělalo velkou radost. Většina z vás jste stejně přispěli, takže víte o co šlo. Celý večer nám k jídlu a pití hrál Pepča na půjčenou harmoniku (akordeon). Z prvu se trochu nechytal našeho tempa (od písničky max. jednu sloka to dá zabrat) takže když už se chyt my přešli na jinou písničku. Ale v průběhu večera přišel na to, že on udávat tempo a rytmus rozhodně nebude a dělal doprovod úplně všem písničkám na které jsme si ten večer vzpomněli. A vzpomněli jsme si snad na všechny. Jen pár písniček ten večer nezaznělo.

Oslavu teda hodnotím jako opravdu vydařenou. A co mě příjemně překvapilo bylo ubytování, které jsem opravdu nečekal. Tak doufám že se tam za dalších třicet let sejdeme znovu. :-)

FondyFondyFondyFondy
NatýsSojkaoj to fičípříprava
NatálkaDrakÁdaRobertSnídaně
Pepíno a LuckaZrcadlovkyNový nikon



.: Webmaster: voky :.