Liberec 27.9. - 1.10.2000

Proč Liberec? Někdo by si mohl tuto otázku položit. Odpověď zní proto. :-))

Je to krásné město, mají tam Ještěd, nejlepší aqvapark v ČR, nejrychlejší a nejlepší záchrannou službu, nádhernou zoologickou zahradu, super terminál městské autobusové dopravy s obrovskými hodinami, spousty příjemných a útulných hospůdek, TESCO, a hlavně tam pracuje Lucka (že jo zlatičko?) .......... Většinu těchto atrakcí jsme navštívili společně (já, Lucka, Vrána, Miloš, Petra, Petr a Jíťa).

Jednoznačně nejlepším zážitkem byla návštěva aqvaparku. X tobogánů nejrůznějších tvarů, délek, spádů a barev nám poskytovalo úžasné vyžití. Tomu napomáhaly jeskyně s vířivkami, iglů s tryskajícím proudem vody, různé bazénky, vodní kaskády atd. Ale co mně opravdu dostalo, bylo ledové jezírko (opravdu studené a neoznačeno žádným varovným nápisem) :-)).

Ještěd je taky zajímavá architektonická stavba, kterou jsme navštívili. Nejsou zde žádné tobogány, ale je zde vynikající rozhled do širokého okolí. Musím přiznat, že se nám opravdu vydařilo počasí, takže bylo na co koukat.

Dalším neocenitelným zážitkem byla prohlídka heliportu a nakonec prohlídka samotného vrtulníku. Jako scéna z akčního filmu na nás působil přílet vrtulníku, příjezd sanitky a předání pacienta. Opravdu jsme se s Vránou nestačili divit.

Byl to opravdu pozitivní víkend. Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat Liberečákům za poskytnuté ubytování a za seznámení s městem.

2000-09-27 | komentářů (0)


.: Webmaster: voky :.