Kola 20-21.9.

účastníci:
Lucka, Já, Markéta, Pája a v sobotu večer přijeli Renča s Ádou.

Trochu jsme si posteskli, že se nepodařilo udržet volný víkend Jůlii a Lukášovi, a proto nemohli přijet a strávit tak jeden z posledních slunečných víkendů v tomto roce s námi.

V sobotu jsme vyrazili na malý výlet do Třeboně. Snažili jsme se držet mimo hlavní silnice a nebloudit. Ani jedno se nám při cestě do Třeboně nepodařilo. Asi na třetím rozcestí jsme vinnou nepřehledného značení uhnuli z plánované trasy a dostali se tím na právě rekonstruovanou hlavní silnici do Třeboně. Po obědě, který nás všechny zasytil (až na Páju, který dostal dětskou porci) jsme zašli na něco sladkého a upalovali zpět. Tentokrát po správné cestě. Večer jsme popili (pivíčko, vínečko) a pojedli (klobásky, buřtíky a sýr) a těšili se na další den.

Čekal nás ještě kratší výlet na Hlubokou a zámeček Obora. Tohoto úkolu jsme se všichni náležitě zhostili. Na oběd jsme se dovalili do hospůdky u Švejka a opět se překrásně přejedli. Tentokrát bez velkých problémů.

No a to je asi tak v kostce vše co se za tento víkend stalo. Ještě jsem se nedozvěděl v kolik vlastně dorazili Pája s Májou do LBC, ale snad se jim to podařilo, i přes silniční zácpy, před půlnocí.

PájaMarkétaLuckaLucka a česnečka
JáTřeboňLucka s MarkétouPája po návratu
Lucka po návratuJá po návratuMája po návratuSnídaně ve Lhoticích
Detail snídaněNávštěva Hluboké nad VltavouSpolečné fotoOdpočívající Pája
Odraz v hladiněPája na kolePodzimRenča s Adamem
Mapa výhleduLucka a já v hospůdcePříprava k odjezduA je to tady .....odjezd do LBC



.: Webmaster: voky :.