Kelímky 20.10.2002

Ukázalo se, že začátek v 8:00 v neděli ráno je dost dobrej filtr lidí. Kolem deváté, už tam byl Šuli, Skrček, Já a dva řezníčci. Ideální stav založit jedno družstvo. Áda a Renča už byli na cestě. Lucka si vyvrkla v práci kotník, Vrána šel do práce, Ondra odjel na chalupu, Jirka prostě nepřišel, Pepu jsme probudili takže se nakonec dostavil, Alča se přijela jenom podívat. Pokud jsem na někoho zapomněl tak se ozvěte.

Nakonec jsme ze tří družstev postavili dvě Řezníky (Áda, Šuli, já, Skrček, Renča, Pepa, Brčko a Kluzo toto je seznam všech hráčů, kteří se v našem týmu vystřídali) a Směs kde byli tři řezníčci a zbytky jinejch oddílů.

No a jak to všechno dopadlo? Za celý turnaj jsme odehráli 5 zápasů a dva z nich jsem prohráli oba s vítězama Široký-Hluboký. Jednou jsem se s nimi potkali v základní skupině a pak ve finále. Nutno říci, že byli opravdu lepší a zaslouženě vyhráli (ale mi jsme taky nebyli špatní). Letos jsme tedy skončili druzí což je zlepšení o jednu pozici oproti minulému roku.

Směs se v dětské kategorii umístila na krásném předposledním místě. Opravdu krásném, jelikož byli jak už jsem psal poskládání ze zbytků a na turnaji byli poprvé. Co dodat na závěr, stále se máme v čem zlepšovat a doufám, že příště postavíme opravdu tři družstva.

AlčaPepaA dalšíNaše obranaAkce
Jeden ze zápasůŘezníciNáš nejvetší soupeřZ druhé strany
Brankářský zákrokDěti taky pěkně hrályJeden z jejich útokůA další
A to jsou zas našu útokyNáš nezdařený útokA dalšíZávěrečný nástup
Pepa a SkrčekPotlesk pro vítězeHlavní pořadateléCena pro vítěze
Vítězné družstvoA jejich cena



.: Webmaster: voky :.