Gin bar 28-29.2.

účastníci: Ondra, Klárka, Martin, Roman, Lesy, Křivancová, Křivanec, Lenka, Peťa, Pepa, Maky, Hory, Janička, Ing, Lucka

Rád bych napsal troch souvislého textu, o tom jak to na této oslavě probíhalo, aby měl hlavu a patu. Ale stále ještě nemám celkový přehled co všechno se přihodilo a útržky, které si pamatuji nejsou publikovatelné. Tím se dostávám do stavu, že nevím co vlastně napsat. Původně jsem sem chtěl dát jen pár ilustračních fotek, ale nějak jsem se neudržel a napsal jsem i textík, který právě čtete.

Oslava narozenin a svátků je vždy vcelku zajímavou událostí. A téměř pokaždé dojde na takové oslavě k nějakému incidentu nebo nehodě, nebo hádce, ale jen zřídka kdy se vůbec nic nestane. Rád bych napsal, že se zde nic nestalo krom toho, že se předalo pár dárků, příjemně pokecalo a s oslavenci vypilo pár panáků a pak se šlo vesele domů.

Nebyli jsme daleko ... některým se to snad i povedlo, ale ... Někdo nebyl rád, že se vůbec probudil. Snažím se zde cosi napsat, ale nějak to ze mne ne a ne vylézt. Proto se chytnu mé první myšlenky a ukážu vám fotečky. :-))

Pokud jsem někomu způsobil jakoukoli újmu s pocitem viny bych se chtěl touto cestou omluvil všem přítomným a doufám že na mých narozeninách se toho úkolu zhostí někdo jiný.

DortíkDárečkyKlárka, Ondra a LuckaRadek, Vrána a Pééťa
Sfouknutí svíčekLucka za foťákemČernoši v GINBARUfoto
Vrána v jeho tradičním postojiMakyJanička a INGMartin



.: Webmaster: voky :.