Dojezdná 16.9.2000

Co a kde jsme dojížděli? Tak by mohla znít otázka po přečtení nadpisu. Jak by se mohlo na první pohled zdát, nedojížděli jsme žádné jídlo ani pití, ale naposledy v této sezóně jsme se projeli po lipenských vodách na dvoutrupých lodích (katamaránech).

Při této příležitosti se konal závod oceněný dvoumodrou dvoustuhou. Závodníci měli v co nejkratším časovém limitu vystrojit loď a proplout předem stanovenou trasou. Aby to nebylo tak jednoduché, objednal Dušan absolutní bezvětří. :-)) Stanovenou trať nešlo tudíž projet bez použití pádel.

Naše posádka (Já, Lucka, Vrána, Áda, Renča, Vendula, Ondrášek a Olča) se tohoto úkolu zhostila na výbornou. V závěrečném sprintu jsme předstihli doposud vedoucí posádku. V naší kategorii (šestka s kormidelníkem) jsme tímto vyhráli. V celkovém pořadí jsme se také umístili na prvním místě. :-))

Je důležité podotknout, že na našem vítězství má velkou zásluhu rodina Paulátů. Již od startu vehementně pádlovala, ostatní se nechali obměkčit cestou a já jsem je vystřídal až v závěrečném sprintu, kde jim viditelně docházely síly. Jsem lenoch, já vím!!!!! a Vrána taky!!!!!

2000-09-16 | komentářů (0)


.: Webmaster: voky :.