Anlen příprava 14.8.2005

Dne 3.9.2005 se pojede v okolí ČB Budvar Galaxy maraton 10. ročník. No a aby Milan s Martinem věděli do čeho jdou museli jsme si trasu závodu předběžně projet. Já v té době budu v Chorvatsku jachtit, ale rozhodl jsem se že se s nimi také projedu. Možná jsem to neměl dělat protože trasa závodu značená má asi 95km. Proč píši značená? Protože v době kdy jsme se rozhodli se projet značená nebyla a k dispozici jsme měli pouze mapku v nic moc měřítku. No a tak se občas stalo že jsme zabloudili. Což mělo za následek nárůst najetých kilometrů.

Cestou jsme se zastavili v Křemži v radniční restauraci na houbové polévce a nějakém tom jídle. Pravda měli jsme tam obědvat, ale jak píši lehce jsme bloudili a tak jsme obědvali až kolem 15 hodiny. V Křemži jsme náhodou potkali Kačku, Rollanda, Renču a Martíška jak si dávají do zobáku právě v Radniční restauraci.

Po dojetí jsem měl na tachometru 120 km a to je na mne opravdu hodně zvlášť když se v průběhu cesty dostal člověk až na Kleť. Pokud hledáte trasu na nedělní projížďku vřele doporučuji.

KuklovJá a MartinKatkaMilánek
MartišMartiš

2005-08-14 | komentářů (0) | foto (6)


.: Webmaster: voky :.