Air ambulance 18-19.5.2002

účastníci: Já, Vrána, Šuli, Skrček a Lucka

Dne 18.5.2oo2 jsme společně vyrazili (Nisánkem bez Lucky) do Hradce Králové. Zde s konala přehlídka záchranného integrovaného systému, letecké, hasičské a policejní techniky. Důvody naší návštěvy a přítomnosti byly dva: Zkušenost z minulého ročníku napovídala, že je zde k vidění velké množství jak leteckého materiálu tak leteckých dovedností. Druhým neméně podstatným důvodem byla záchranářka Lucka v akci.

Zprvu mile nás překvapilo počasí (bylo opravdu fantastický), ovšem v odpoledních hodinách jsem byli rádi za každý kousek stínu. Z návštěvy Akvaparku se vyklubal výlet na Ještěd (respektive jsme to z Ještědu do akvaparku nestihli).

Výjimečnosti: Skrček letěla jako raněný řidič škody 1oo v podvěsu pod vrtulníkem při ukázce hromadného neštěstí, Lucka koketovala z hercem Tomášem Hanákem při předávání šeku jeho nadaci.

Večer jsme byli rozhodnuti navštívit tradičně akvapark, ale místo toho jsem se jeli kouknout na Ještěd. Druhý den ráno jsem navštívili Libereckou zoologickou zahradu (mláďata bílých tygrů jsme neviděli, ale i tak jsem se bavili hlavně u klece s paviánama).

Skrček na ještěduHasiči v akciHořící autoHasiči a hadice
LuckaLucka a její týmAuto (závoďák)Hořící úl
SkrčekŠuliVrána a jeho stínVrána a skrčekLvice



.: Webmaster: voky :.